Over ons

Wie zijn wij?

Ons team bestaan uit één notaris, drie kandidaat-notarissen, vier notarisklerken en acht notarieel medewerkers. Als team beschikken wij over jarenlange ervaring en expertise in het familie- en erfrecht, onroerend goedrecht (registergoederen) en ondernemingsrecht. Wij zijn een full-service kantoor voor zowel particuliere als zakelijke klanten.

Arend Koster

Notaris Koster

Arend Koster, notaris sinds oktober 1999, is sinds 1 januari 2013 de enige notaris op ons kantoor. Hij heeft de praktijk van oud-notaris Van den Eijnden, toen hij met pensioen ging, voortgezet. Omdat hij al werkzaam is op het kantoor sinds begin 1993, eerst dus als kandidaat-notaris, kent hij de Betuwe en de cliënten van het kantoor als geen ander. Naast het werk als notaris houdt Arend Koster zich ook zijdelings bezig met echtscheidingsbemiddeling.

Onze unieke voordelen

Ervaring en
vertrouwen

Kennis en
specialisatie

Persoonlijke
benadering

Vrijblijvend adviesgesprek

Over ons

Bij Notariaat West Betuwe zijn drie kandidaat-notarissen werkzaam. Alle drie de kandidaat-notarissen zijn all-round opgeleid, maar binnen kantoor heeft iedere kandidaat-notaris haar eigen specialisatie. Zij zijn ook alle drie waarnemingsbevoegd, zodat het kantoor een full-time dienstverlening kan bieden.

Patricia Pompen houdt zich met name bezig met het familie- en ondernemingsrecht. Daarnaast beschikt zij over specifieke kennis op het gebied van fiscaliteiten, echtscheidingen en verdelingen. Pauline Coenradi richt zich op alle facetten van het familierecht en houdt zich in het bijzonder ook bezig met de afwikkeling van nalatenschappen. Miranda Ideler is werkzaam binnen het registergoed en behandelt alle aspecten van dit rechtsgebied. De kandidaat-notarissen zijn daarnaast, samen met notaris Arend Koster, vraagbaak en aanspreekpunt voor de collega’s en cliënten en zij zijn hen behulpzaam bij het beantwoorden van de vele (juridische) vragen die dit mooie beroep met zich mee brengt.

Naast de genoemde notariële juristen zijn er op het kantoor nog vier afgestudeerde notarisklerken werkzaam, die de opleiding Registerklerk hebben gevolgd, en een juriste met een HBO-rechten opleiding.

Deze notarisklerken verrichten werkzaamheden op het gebied van de afwikkeling van nalatenschappen, familierecht en registergoederenrecht. Zij behandelen zelfstandig de dossiers, daar waar nodig en noodzakelijk onder begeleiding van de notaris of de kandidaat-notarissen.

Daarnaast werken er op het kantoor acht notariële medewerksters. Eén van hen houdt zich full-time bezig met ondernemingsrecht, één houdt zich bezig met en assisteert bij de afwikkeling van nalatenschappen en afgiftes van een verklaring van erfrecht en is ook nog systeembeheerder en naast de twee baliemedewerksters voor het inboeken van dossiers en andere administratieve handelingen zijn er nog twee medewerksters, die de financiën beheren, administreren en diverse HR-werkzaamheden verrichten.

Ontmoet ons team

Mr. Arend Koster

Notaris

Mr. Patricia Pompen

Kandidaat-notaris

Familierecht

Mr. Pauline Coenradi

Kandidaat-notaris

Familierecht/erfrecht

Mr. Miranda Ideler

Kandidaat-notaris

Onroerend goedrecht/familierecht

Maike Sanders-Dibbits

Register notarisklerk

Onroerend goedrecht

Chantal
van Duijn

Register notarisklerk

Onroerend goedrecht

Femke van den Brink
-de Jong

Notarieel medewerker

Onroerend goedrecht

Willie
Boot

Notarieel medewerker

Ondernemingsrecht

Miriam van
Doesburg-van Eijken

LLB - Register notarisklerk

Familierecht

Ariane
Marchand

LLB - Notarieel medewerker

Familierecht/erfrecht

Jillian Brok-
van Wijk

LLB - Register notarisklerk

Erfrecht

Els
van Workum

Notarieel medewerker

Erfrecht

Irina
Evstafieva

Notarieel medewerker

Boekhouding/familierecht

Maria
Keepers

Boekhoudster/personeelszaken

Marielle
Akkermans

Receptioniste

Frauke
Pellegrom

Notarieel medewerker

Ervaringen van klanten

Sebastian Gooren
Lees verder
Fantastische service. Zowel voor oprichting van BVs als voor zaken als aankoop woning, testament e.d. wordt ik hier altijd goed, snel en vakkundig geholpen!
Marlein Mangelsdorf
Lees verder
Wat een verademing in vergelijking met 4 andere notarissen die mij bekend zijn. Dhr. Koster kan complexe zaken goed uitleggen mét praktische adviezen. Ook is hij bereid echt mee te helpen door ivm ziekte op locatie zijn werkzaamheden te verrichten.
Zippora Anson
Lees verder
Wij zijn al jaren vaste klanten alhier. Ik vind het erg prettig dat ik steeds van vriendelijke en kundige professionals hulp en advies heb mogen ontvangen. Ik zou een ieder die op zoek is naar goede notarissen Notariaat West Betuwe aanbevelen.
Gerwin van Doesburg
Lees verder
Vakkundig, klantgericht, toegankelijk en snel. En voor een schappelijke prijs. Aanrader dus!
Binnenkort beschikbaar

Het Portaal

Binnenkort kunt u gebruikmaken van het Portaal van Notariaat West Betuwe om uw online dossier in te zien.

Nog even geduld alstublieft!