Over ons

  1. Over ons

Medewerkers

Ons team bestaat uit één notaris, twee kandidaat-notarissen, drie notarisklerken en acht notarieel medewerkers. Als team beschikken wij over jarenlange ervaring en expertise in het familie- en erfrecht, overdracht van onroerende zaken en ondernemingsrecht.

Notaris Koster

Arend Koster, notaris sinds oktober 1999, is sinds 1 januari 2013 de enige notaris op ons kantoor, nadat Camiel van den Eijnden na 25 jaar zijn notarispen heeft neergelegd. Naast het werk als notaris houdt Arend Koster zich bezig met echtscheidingsbemiddeling. Hij is sinds tien jaar gespecialiseerd in het afwikkelen van echtscheidingen. Daarbij is hij  aangesloten bij de VMN, de specialistenvereniging van scheidingsbemiddelaars in het notariaat. Derhalve mag hij zich notarieel echtscheidingsspecialist noemen.

Kandidaat-notarissen

Bij Notariaat West Betuwe zijn twee kandidaat-notarissen werkzaam. Patricia Pompen houdt zich met name bezig met het familierecht en ondernemingsrecht. Daarnaast beschikt zij over specifieke kennis op het gebied van echtscheidingen en verdelingen. Pauline Coenradi is werkzaam in de erfrecht-, ondernemingsrecht-, familierecht- en onroerendgoedpraktijk. Beide kandidaten hebben veel ervaring in de notariële praktijk en staan de notaris en andere collega’s bij met het afwikkelen van de dossiers.